Reklamná firemná čokoláda
Poctivá ručne vyrábaná čokoláda od 100 kusov
Ponúkame vám sladký originálny darček – malosériovú ručne vyrábanú čokoládu zabalenú v hliníkovej potravinárskej fólii. Propagačná čokoláda s vlastným firemným logom a grafikou na obale alebo v darčekovej krabičke. To všetko na základe tradície technológie bývalej čokoládovne MARYŠA Rohatec.
Široká škála čokoládových príchutí. Od základnej mliečnej a 70 % horkej čokolády až po mnohé ďalšie prísady.
- Základná mliečna čokoláda
- Mliečna čokoláda s prísadami:
- mliečna s mandľami
- mliečna čokoláda s grilovaným syrom
- Základná 70% horká čokoláda
- Horká 70% čokoláda s prísadou:
- horká 70% s chilli papričkami
- horká 70% s lieskovými orieškami
- horká 70% s mandľami
- horká 70% s grilovanými orechmi
- horká 70% s hrozienkami
Na špeciálne požiadanie môžeme ponúknuť aj exkluzívnu belgickú mliečnu (Belcolade s 36,5 % kakaa) a horkú (Belcolade Collection Ecuador 71 %) čokoládu.
To všetko dodá REPRESS alebo pobočka COPY COLOR.
Najžiadanejšie balenia čokolády sú 100 g a 170 g
Štandardne balíme naše čokolády do fólie s papierovým obalom (150 g lesk/mat) alebo do kartónovej škatule (300 g lesk).
Všetko vo vašom vlastnom súkromnom balení a s vlastnou značkou. Minimálne množstvo od 100 ks, dodacia lehota približne 14 dní po schválení grafického návrhu obalu.
Veľkosti ponúkaných čokolád
- 4 g – malé na kávu (od 3000 ks)
- 22 g – väčšie ku káve (od 300 ks)
- 70 g – menšie darčekové (od 100 ks)
- 100 g – štandardný darček (od 100 ks)
- 170 g – XXL darček (od 100 ks)
Čokoláda s motívom pre jednotlivcov
Pre jednotlivcov máme vopred pripravené sezónne edície horkej a mliečnej čokolády s možnosťou personalizácie vlastnej fotografie už od 1 kusu.
Prečo čokoláda… jej história
Čokoláda vlastne začína na kakaovníku. Theobroma cacao, názov tohto až 15 cm vysokého stromu so zvláštnymi plodmi, rastie len v tropických oblastiach a je veľmi náročné ho pestovať. Kakaovník rodí ovocie po celý rok, ale hlavná úroda sa zbiera dvakrát ročne, v máji a v novembri. Plody rastú priamo na kmeni, majú rôzne tvary a neuveriteľné farby.
Čokoládoví gurmáni si potrpia na klasickú horkú čokoládu s vysokým obsahom kakaa. Ale pozor – existuje aj celý rad tmavých čokolád a zamerať sa len na jednu neznamená jesť len jednu konkrétnu čokoládu. Podiel kakaa je rôzny (za optimálny sa považuje 70 %) a veľa závisí od kvality kakaových bôbov, teda suroviny. Vo všeobecnosti platí, že horká čokoláda by mala obsahovať aspoň 35 % kakaovej sušiny, ale vo všeobecnosti sa za kvalitnú horkú čokoládu považuje nad 50 % kakaa.
Z elitnej spoločnosti čokolád však nemôžeme vylúčiť ani mliečnu čokoládu, aj keď pridané mlieko znemožňuje plne oceniť chuť čokoládových bôbov, z ktorých sa vyrába. Treba však dodať, že mliečna čokoláda sa vyrába len zo sušeného mlieka, ktorého receptúru vynašiel Henri Nestlé v roku 1867. Nebyť tohto Švajčiara, mliečna čokoláda by nemala takú slávu, akú má dnes. Jeho kolegovi Danielovi Petrovi sa v roku 1875 podarilo vyrobiť prvú mliečnu čokoládu a odvtedy je Švajčiarsko najvýznamnejším výrobcom tohto druhu čokolády. Podiel kakaovej sušiny v mliečnej čokoláde je nižší ako v jej tmavšej sestre, približne 25 %, ale za kvalitnú čokoládu sa považuje od 30 %. Zároveň však musí obsahovať 14 až 25 % mliečnych zložiek.